Видалення ваших даних
У Tanko немає акаунта, у який потрібно входити: ваші дані прив’язані до анонімного ідентифікатора застосунку на вашому телефоні. Ви можете будь-коли видалити їх у застосунку або попросити нас про це електронною поштою.
У застосунку
- Відкрийте Tanko й перейдіть у Налаштування.
- Торкніться Видалити мої дані й підтвердьте.
- Ваші дані одразу видаляються. Під час наступного запуску застосунок отримає новий анонімний ідентифікатор.
Електронною поштою
Напишіть на pams.factory@gmail.com, зазначивши свій ID встановлення (торкніться його внизу розділу «Налаштування» в Tanko, щоб скопіювати) або, якщо застосунку у вас уже немає, номер замовлення вашої покупки Tanko Plus. Ми видалимо дані протягом місяця й повідомимо вам про це.
Що видаляється
- Ваш анонімний акаунт і його налаштування (мова, сповіщення)
- Ваші сповіщення про ціни та їхні місця
- Ваші повідомлення команді та наші відповіді
- Токени сповіщень ваших телефонів
- На телефоні: ваші місця, обране й налаштування
Що зберігається
- Запис про покупку Tanko Plus — без жодного зв’язку з вами — протягом 10 років (вимоги бухгалтерського обліку): покупку й надалі можна відновити з тим самим акаунтом у магазині
- Уже зібрана статистика використання, яка є анонімною
- Технічні журнали, які видаляються через 30 днів