Șterge-ți datele
Tanko nu are un cont în care să te conectezi: datele tale sunt legate de un identificator anonim al aplicației de pe telefonul tău. Le poți șterge oricând din aplicație sau ne poți cere asta prin e-mail.
Din aplicație
- Deschide Tanko și mergi la Setări.
- Atinge Șterge datele mele, apoi confirmă.
- Datele tale sunt șterse imediat. La următoarea pornire, aplicația primește un nou identificator anonim.
Prin e-mail
Scrie la pams.factory@gmail.com și trimite-ne codul afișat la ID de instalare (atinge-l în partea de jos a ecranului Setări din Tanko ca să-l copiezi) sau, dacă nu mai ai aplicația, numărul comenzii achiziției tale Tanko Plus. Ștergem datele în cel mult o lună și îți confirmăm acest lucru.
Ce se șterge
- Contul tău anonim și setările lui (limba, notificările)
- Alertele tale de preț și locurile lor
- Mesajele tale către echipă și răspunsurile noastre
- Tokenurile de notificare ale telefoanelor tale
- Pe telefon: locurile, favoritele și setările tale
Ce se păstrează
- Evidența unei achiziții Tanko Plus, fără nicio legătură cu tine, timp de 10 ani (obligații contabile): achiziția poate fi în continuare restaurată cu același cont din magazin
- Statisticile de utilizare deja colectate, care sunt anonime
- Jurnalele tehnice, șterse după 30 de zile